Winter cold


Jonathan suger. Jag vandrade hem igår eftersom att jag inte orkade sova där eftersom dom skulle vara vaken hela natten ungefär och jag ville sova. Sen sa han att jag skulle ringa han idag för att väcka honom, men svarar han? No big no, så sug.

Jag ska tvätta idag förövrigt. Jag har ungefär 3 veckors tvätt liggandes på golvet och diverse grejer.. Det ser inte så sweet ut. Men jag är för trött för att städa. Och jag måste köpa en pumpa.

/ M


Kiss my ass


Nåja... Jag lugnar mig själv med Bob Dylan - Changing of the guard (som finns lite längre ner här i bloggen) för femtioåttonde gången ikväll.

/ M


Arg_mamma_17


Jonathan har grabbkväll med grabbarna ikväll. Dom sitter och dricker öl och fiser som riktiga män gör. Jag sitter här och förpestas utav ciggaretröken samtidigt som dom skrattar när dom delar ut klunkar hit och dit. Det började med att dom rökte vid fläkten, det kan jag väl överleva.. Men i vardagsrummet..? Jonathan öppnade fönstret och tror att lukten går rakt ut. Om han bara viste... Jag sitter för fan bredvid.

/ M


Dold tystnad


Allt är ett tidsfördriv i väntan på bättre tider.

Glädje på lågnivå..

/ M


Sug min rosa ballong


Boring day indeed. Har inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt och fixat ihop min halloween kostym. Satt och sydde förhand igår och resultatet blev finfint. Har även fixat lite ballonger som jag ska måla monster och grejs på som jag har tänkt pynta lägenheten med. Nu väntar jag bara på att det ska bli lördag...


Älskade Dylan.

/ M


Hey hoe, let's go


Idag så var jag och Hanna på stan. Sprang runt och letade efter horstrumpbyxor. Fanns ingenstans?! Som tur var gick jag in på åhlens och hittade ett par. Det var helt slut nästan, och dom enda storlekarna som fanns kvar var 44-46. Men jag köpte dom ändå. Och ja, dom sitter bra, måste bara dra upp dom lite extra. Det verkar som att alla satsar på horstrumpisar nu till halloween.

/ M


Adrenalinet pumpar


Sitter mitt i en turnering. Jag vann nyligen en all-in och mitt hjärta pumpar som besatt.  Det är ingen tramsig freeroll utan riktiga pengar. Ska snart ner på stan med Mikaela så jag hoppas jag vinner snart=)

/H


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ


Jag MISSADE DESPERATE HOUSEWIVES!!! Jag har längtat hur länge som helst:(     Nu får jag ju inte veta varför Gabrielles barn e så feta!!! Snyft.. Måste vänta till söndag:(
//H


Jag säger bara, You HAVE the magic!


Jag var nere på stan idag med Phillie. Det blir tyvärr ingen klassfest imorgon:( Nåja, taggad på KeelaPepeelas Halloweenfest istället! Jag köpte tillochmed Svart "hårfärg" till min "kostym". Vi var inne på den nya butiken blodröd, det var en mysig liten skräckbutik. Jajja. Längtar iallafall.

//H


Jag förlorade peppen över en minut


Allt är inte guld och gröna skogar.



 

/ M



It pays


Jobbet frågade om jag ville arbeta på lördag och ta stängningen. Känns onödigt att inte ta ett arbetstillfälle eftersom jag arbetar så lite. Ungefär 2 gånger per månad. Så jag sa ja. Nu krockar det lite med mitt och jonathans halloween party. Men det är inte hela världen.. Man kommer kommer ändå inte igång förrän vid 22.00 eller något sådant ;D

/ Mikaela



En ny kaffemaskiiin


Vi köpte en ny kaffemaskin idag! Dels för att den andra sög, dels för att den nya är AWESOME (se, jag har lärt mig att stava rätt nu)
Den nya har timer så att man kan ställa in den att brygga kaffe åt en det första den gör på morgonen! Underbart säger jag!


Visst ser den High tech ut?!!




//HAaaanaaaaaaaaah


It's gorgeous!


Den är jättefin KeelaPepeela!=)

/H


Under construction


Okej, nu är inte bloggen helt klar, men jag ska klippa syrran så fixar resten sen.

Och Hanna, ursäkta att jag ändrade headern. Jag älskade den, men tyckte att det här passade bättre. Har du några invändningar så fixar jag det sen om det är ok? :)

Pussishejs

/ Mikaela


Tack


Slog nyss en plingeling till Hanna för att be henne skicka den där nya header (thank you dear god). Så jag bad henne sparka iväg hennes karl som sitter vid datorn för att skicka den till mig, för nu har jag tänkt ändra denna bloggdesign. PUSSHEJ

/ M


Intressantare än så här kan det inte bli


Ni vet bruden som spydde i direktsändning och därefter säger URSÄKTA, MEN JAG HAR FAKTISKT MÄÄNSVÄÄÄRK.

Tyvärr känner jag så idag och ber till gud att jag inte ska råka göra en mensvärksspya rakt på skärmen. Om det händer så drar jag fram min double shoot gun och skjuter ut min hjärnsubstans.

(Och jag hoppas verkligen att ni, våra kära läsaren, har förstått min oseriöshet i vissa inlägg här i bloggen.)

/ M



Lite ironi


Min lillasyster fick veta att hon har en whiplerskada. Stackarn. Och det första hon säger när våran granne/barndomskompis kommer över för att låna mjöl är:


/ Mikaela


Det blev lite pengar där också=)


Kom på tredje plats och fick 10$!

Japp. Satt i prick en timme.. Skönt:D nu ska jag sluta skriva pokerinlägg:D
/H


Finalbordet!!=)


Gick riktigt bra igår! Såg mörkt ut ett par gånger, men slutligen hamnade jag vid finalbordet och kom på 5e plats! jag fick hela 13€:P Rätt dåligt med tanke på att jag satt i typ 4 timmar dock:P

Nu spelar jag en annan turnering med bara 20 deltagare för pengarna jag vann i natt:)

Önska mig lycka till!

//h



9 kvar...


Sådär ja.. Jag borde väl klara mig två varv till med big o small iallafall... pust..

/H


20 to go


Sitter fortfarande vid samma skitbord.. Nu är det iallafall bara 20 personer kvar tills man får pengar... hela 25 CENT!!! :O:O:O

Okej, pissigt betalt med tanke på att jag har suttit i över två timmar och spelat (det var 4343 personer från början)


/H


Poker as usual


Spelar poker på Unibet som vanligt.. typ 80 pers. kvar nu tills jag får pengar. flämt.
Men såklart sitter det en fucking all in nörd vid mitt bord som utnyttjar sin enorma chiplead till max!! Det är så typiskt..:/ vill inte ens syna med bra händer, för han lär ju vinna ändå..:( hoppas jag byter bord snart...  Nåja.. vi lär väl se hur det går...


/H


Lätt att jag ska ha smisk!


Haha, ojoj keela Pepeela, JAG ASGARVADE när jag såg din snygga serie!!!! It was aewsome!!!     Lätt att jag kan göra en ny header, vad sägs om helgens kalasbilder i klipp?!:D jag fixar en ny NU så skickar jag den sen!! Tihiii!!



Hm, ja, nu ska jag alltså göra en ny header...
Trevligt! Moahahh!


//Hanii


Blondinbella har börjat blogga igen!


Blööh, jag känner för att spy på min och Hannas bloggdesign. Det känns inte lika rebeliskt med rosa längre. Och jag råkade skicka två bilder med samma pose till Hanna när hon skulle kirra våran header. Det var inte förrän efter vi lagt upp den på bloggen som jag la märke till det. Och jag kan inte sluta tänka på det när jag går in hit. Vi får fasen fixa nytt, och om inte Hanna går med på det så ska jag tvinga henne att gå med på det.

Till Hanna:
Visst håller du med eller behöver du smisk? Och om du lägger upp den där videofilmen från våran kalashelg så tar jag fram min double shoot gun och hotar dig. o_O

/ M



Jag vill ju bara ha sällskap!!!!!


Jag gick nyss ner och visade min syster den där lilla serien som jag slängt ihop på 1 minut. Anledningen till att jag ville visa den, var för att jag hoppades på att hon skulle tycka synd om mig och följa med mig till konsum av rent medlidande. Istället skrattade hon sönder åt mina gubbar... specciellt mina fuckade bröst som jag gjort på min karaktär. Nu vill jag spotta henne i ansiktet. Hon vägrar fortfarande att följa med mig...

... och jag slösade 1 minut i onödan till att göra en jävla bajs serie.

/ Mikaela


Jag och mina syskon i serieformat




/ Mikaela


Promillehalt


Man kan läsa en intressant sak i en liten broschyr/bok man får ta gratis på systemet. Det står om hur man beter sig med x promille i kroppen. Så här kan vi säga iallafall, jag tror inte jag var långt ifrån 3 promille. Hemskt!

För övrigt var gårdagen riktigt äckligt ångestfylld. Idag mår jag bättre=)

Ska ladda upp lite hetingbilder sen:D och eventuellt en film där Keela Pepila säger; "DET HÄR KOMMER INTE UPP P BLOGGEN!!!!!!!!" och jag skriker: "HEEEEEJ DET HÄR ÄR VÅRT FÖRSTA VIDEOINLÄGG!!!" (på någon slags rikssvenskaa)
Hmm... Jaja, åt nyligen Tacopaj, IT's DELICIOUS!


Japp. Nu ska jag snart kolla på Gossip girl, eftersom jag råkade kolla de två senaste avsnitten och de var ganska bra!

Höstlov äger!!! hoppas också på att vår klassfest blir av i veckan!!! Måste ringa Phillie imorgon igen för planering!!

Tataaa!

//Hannaaaaaaa


Jag snyter mig i hundringar


Helt plötsligt så blev jag förkyld. Jag var ju helt frisk imorse?! Nu sitter jag och halv snorar och nyser om vartannat. Så fruktansvärt. Nu när det är lov och allt. Blir det värre än så här så sliter jag av mig håret...

Jag får trösta mig med en tidning och något gödens att fetta med. Fick ju trots allt löningen och lite försenade födelsedagspengar nu i helgen.

/ M


What a disaster


Jag är halvt väck har jag märkt. Jag kände för att göra något spännande idag. Så jag gick in till min syster och frågade om hon ville haka på stan och shoppa. Fick ett slag på käften när hon sa med ett leende att det var söndag.

Justja.

Kanske borde göra något söndags aktivitet. Som att städa mitt knullade rum eller något.




/ M


Med en nypa salt


Lov, perfect I say. Har tänkt bajsa på allmänheten och chilla satan medans dagarna rusar iväg. Jag är helt enkelt less på 98% av alla världens ting som jag hunnit uppleva för tillfället. Eller så är det bara jag som blivit en bitter fitta som klagar på allt nu för tiden. Men man kanske behöver en sån period i sitt liv också? Jag skyller på mörkret och kylan som våldtagit Sverige. Jag lovar, det går över när värmen börjar kika fram. 

/ Mikaela


Redo för kylan


Var in på Stadium och hittade en riktigt snygg jacka bland deras utrensningslager... Dessutom blev det ett par vantar i rosa av märket point zero därifrån också=)

//Hannaaaah
               
inte världens bästa bild men ok

sooo cute=D


Sjukdag=)


Vi hade en lektion idag så jag blev sådär passligt sjuk som man kan bli i bland=)

/H


Photoshop är min vän


Damn vad het jag blev när jag bara blev längre, smalare, brunare, mer vältränad, gyllene, fick längre hår och vitare ögon! Jag är ju hur snygg som helst ju!

/H


Haha, så enkelt var det


Läsarsiffrorna börjar faktiskt äntligen stiga till en ganska bra siffra nu (för att va nybörjare that is, och för två brudar som inte bor i sthlm)


Det är hur najs som helst. Och inte DE ÄR Y-G-T! (som Filippa alltid säger och det tar 24298457249 sekunder innan jag fattar vad hon menar:D)

Hahah, japp, en lektion imorgon kl 9.30 sen ska ja stanna kvar med PHILLIE och måla lite... det blir nog bra... hmm


Okej, läs denna mening och säg vad det låter som

So seductive feel touch me i can get in love with you


Funny, RIIIGHT?!:D


Fika=kaffe?!


Översättning av: fika Pixel Svenskt uppslagsord fika fikan (eller fikat) subst. kaffe (vardagligt) Engelsk översättning coffee

Whaaaaat?! Vilken värdelös översättning!!!:O


Männsikan i tvärsnitt


Japp. Jag tror seriöst att jag kanske behöver sys egentligen. Men det finns så mycket som kan repareras med tejp: krukor, papper, tyg, människokött..
Jag stod och diskade som en duktig flicka när en stor fet jävla glaskopp halkade ur mitt grepp. Resultat: en uppskuren arm.
Egentligen blöder det inte så mycket (jag har ju tejpat) men det stack ut en äcklig gul/genomskinglig sak som såg ut som en kycklingsena eller något. Men som sagt, TEJP fixar allt.
Tuggar tuggummi för övrigt. Spelar poker. Egentligen har jag längtat efter Desperate Housewives hur länge som helst, men just nu orkar jag inte kolla... Hmmmm POKER!
Vi hade av någon suspekt anledning fått hela 5 € graTis! aewsome!!!!!

Jaja, nu mera poker

//Hanna


hehe, ojdå=P


Jag var lite väl trött imorse. Så trött att jag sjukanmälde mig själv=)
 (dock några minuter efter 11, så vi får se hur det går med det:D)

Jaja, jag har blivit så rosa och sparkling på senaste tiden=D hehe.. Jaja, nu ska jag ta och plugga lite på KuHi. Det är en väldigt viktig kurs. Så det så.


//H


Tvätta!


ja, igår var det en riktigt trevlig kväll! Jag fick iofs se något som jag inte ville se, men så är det..:O
haha, nåja, nu tvättar jag som vanligt, samt pluggar. Har skrivit klart min idrottsuppgift. Jag vet inte vad det är med mig, men jag tror att min kvalitét på mina arbeten sjunker ganska drastiskt här och nu. Nåja... Det får duga.

Nu måste jag gå och hämta lite kläder!! Sedan bada och plugga till svenskaprovet vi har imorgon! Jag har iallafall läst ut allt som skall läsas ut. Pust!



//Hanna


Städat klart


Nu har jag äntligen städat klart...! Philliee och Eliee, (ja den var ny) kommer snaaart! Jag är så TAGGAD!:D
Vi ska äta Tacopaj, MUUUUMS!

/HHHHHHHHHHH


Pokerskolan


Jag väntar på att Elin o Filippa ska komma hit! Vi ska lära "Phillie" hur man spelar poker=D sen ska vi ner till hamnmagasinet. Men just nu städar jag, det är drygt!=)

/H


Alltså jo jag fattar att jag är en nörd


Men jag har ingentiiing att göra just nu! och vad gör man då? Jo man skriver en massa blaj för att hamna på mest aktiva listan... Jag undrar hur många per dag i snitt man ska skriva för att hamna där.. Hmmm....

Jag tror jag ska ta mig lite choklad
(ölen va inte sådär god som jag hade fantiserat)


Längtar tills imorgon

/H


Livet i midgård


Kanske heter det på Midgård, eller i.. jag blir osäker när syftet är en skola, men jag vill få det att låta mytiskt och spännande.

Livet där är inte alltid lätt, man riskeras att bli nedtrampad av livsfarliga ettor som springer som bufflar med sina nya laptops. Sina nya dyra laptops de har fått gratis från skolan....:/

Jag och Mikaela var konfunderade idag. Vi vet inte vad den här bloggen ska handla om. Vi vill ju trots inte bli hatade så vi borde nog vara på våran vakt med vad vi skriver om...

Jaja. Ett alternativ är iallafall "livet på/i midgård" (på om det gäller skolan, i om det gäller myten)

Ja. Det var väl allt. For now. Spelar poker som vanligt..-

tataaa
//HAnnaaa


Diggar


Sjunger. Önskar att jag hade en röst som hette duga. Men så är det tyvärr inte. Hur ska en snygg brud som knappt har några synbara talanger göra för att bli känd? Jag vill ha pengar...

//Hanna the nästan kändis


Please Mister postman


Jag är som en skeptiker och flyter med strömmen ikväll, peace and love honeycrunches! Taggar järnet till imorgon då vi ska fira Jenni som fyllt år, Hejsi!

/ Mikaela


Det är ju helg..Och jag har nikotinfria cigaretter


ffs.. jag funderar på att ta en öl. Låter gott. Egentligen borde jag röja upp här eftersom jag får kompani imorgon, men jag orkar som vanligt inte.

Poker hora klienten unibet går som vanligt emot mig. Jag hatar det! Nåja. Snyggot mitt får försöka vinna tillbaka de pengar jag så gott som kastat i sjön.. Hmm (hela 2 kr!)

Ja, vi köpte nikotinfria cigaretter idag, med vaniljsmak. De luktade som te, otända.
Tända luktade (och smakade) de svinstia alternativt grisskit. Blä
Nej, de var ingen höjdare om man säger så.

Ja, och något annat? jag har endast en katt som sällskap, men nu har den sötnosen smitit och gömt sig, jag blir ledsen:()


haha, jaja, nu ska jag gå. Todeloo

//Hanananaaaaa


Go black


.. Coffe that is! Filippa undrade när jag skulle bli hardcore som hon och dricka svart kaffe. Men jag är helt enkelt en latteperson, blond och rosa som ja är..:)
/H


Roligaste ever


Hahah, jag har hittat ett nöje; nämligen att ta ett inlägg härifrån och lägga in det i googles språkverktyg. Haha, översättningarna blir helt knäppa, exepelvis denna:
"Orka säger jag bara.Orka"

den översattes till: Hurricane I simply say. Hurricane

Haha, aah...=)

/Hanna


The poker and I


Ja, det har blivit en hel del pokerinlägg nu  på senaste tiden, men det är bara för att det är så kul! I love it, men så har jag ju spelat det i typ 15 år nu (och ändå är jag inte miljonär)

Kanske suger jag, eller så vill jag helt enkelt inte lägga ner 100000 dollar i inträdesavgift. Hm?

/H


...And yeah...


...still trying to hump that leg...


Poker


Poker is the thing for me.

Har lite småplaner till helgen med Filippa och Elin, hoppas det blir av!

/H


Orkar inte


Orkar faktiskt inte bry mig om KuHi inlämningen. Känner på mig att jag knappt kommer att få G, men whatever. Det känns som om det blivit för mycket skitfilosofi på senaste tiden så det får va. Jag tycker ändå inte att en enda dålig inlämning kan påverka hela betyget för alltid. Nog borde man väl ändå kunna få mvg tycker jag?

/H


Bananer är vidriga


Tog en banan, men bara för att jag e hungrig. SKulle jag inte ha gjort. Jag hatar nämligen bananer. Det är nog den vidrigaste frukten/örten i universum! spelar iallafall poker nu. bananen tänker jag slänga. Blä


/Hanna


Come and smoke one with me


Priscilla Ahn - Dream

Pratade nyss med gullijensan i telefonen. Vi har bestämmt oss för att styra maskerad party på halloween, så nu blir det att smida planer minsann!

/ Mikaela


Le poker


Har börjat spela nu igen på unibet. Jag gillar det ibland, ibland inte. mest inte. varför? För att unibet bara handlar om lucky. Nästan iallafall. Någon Fransman tjatade på att jag skulle ge ut lösenordet till haasta heikilä-turneringen. "and you get cocorico freeroll password"
Öh. som om jag skulle bry mig. Haasta H är endast för finska spelare. Pris delas ej ut till icke finska spelare. Cocorico endast för franska. Så varför skulle man sitta där och spela i timmar i onödan för pengar man inte kan få? hm.

Lösenordet till cocorico var iallafall beret. Han bara skrev och skrev, men jag orkade inte bry mig. Tillslut stängde jag av chatfunktionen. När jag la på den igen fanns det typ 100 meddelanden med PLEEEASEEEE pleeeaaase etc.

Orka säger jag bara. Orka.

/Hanna


I have a dream!


Jag hatar mina glappande högtalaren så fasansfullt mycke. Funderar på att slänga ut skiten och pantsätta alla mina skitgrejer. Jag är en jävla rebel! Har tänkt lägga mig ute i skogen och leva á la grottstyle och grymta när jag kommunicerar med honor och hanar. Typ som tarzan.

Jag älskar att leva ut mina fantasier.

/ Mikaela


Med en snus i käften


Vi människor lever så förbannat komplicerade liv.

/ M


So sweet that I almost can taste it




• Priscilla Ahn - I don't think so

/ M


I've got pictures on my mind


Utvecklingssamtalet gick bra, fick lite negativ kritik angående mina försovningar och att jag får för lite sömn. But that's life! För tillfället så har mamma och hennes boyfriend startat ett litet renoveringsprojekt här i lyan, så det bankas på för fullt för att få bort tillbyggnaden. Och jag har lyckats knulla sönder mitt rum igen....

  

/ Mikaela


Pluggot själv


Todeloo! Har kommit hem från bla. utvecklingssamtal, lät bara positivt:P Är ju faktiskt mvg-kungen själv... Japp.. Hm, har skrivit lite plugg, men fortsätter imorgon. Allt ska va klart på onsdag, så hiner lugnt, är nästan klar.
Hoppas att vi får ut matteprovet på onsdag. Jag tror det gick bra iallafall.

ja, mer då? Inget speciellt, köpte nagelmanikyrset för 50 spänn på jysk. Dög väl, men inget jag rekomenderar. Bra som fil, värdelöst som polering.

Jaha. skönt med ledighet iallafall.
Nu kommer den härliga house of the rising sun på vårt nya gratisprogram:P todeloo, tvättid idag (Ja, jag har tvättid ofta)

(Keel; jag tänkte fråga om ni ville komma över på poker igår, men så tänkte jag att du var bakis, och att du skulle ringa upp när du vaknat lite mer:P jaja, får ta det en annan gång:) )

//Hanna


Man of constant sorrow


Har nyss gjort mig i ordning för dagen. Ska till skolan och ha utvecklingssamtal. Annars så är jag helt ledig! Måste bara plugga lite när jag kommer hem.. Har egentligen ingen ork men what to do? Det måste göras.

/ M


Hanna the wakeupcaller och djävulen bredvid


Jag ville skjuta skallen av Jonathans kompis/granne imorse. Vi gick och la oss vid 05.00 och jag slocknade ganska snabbt. Några minuter senare så var basen igång (hela morgonen) från hans granne och så började dom banka jävel i väggen eftersom att dom ville att Jonte skulle komma förbi och dra några öl med dom. (Vi bor i en lägenhet som djävulen skapade med sina icke isolerade väggar...)

Jävla efterfestare..... Jag ska lägga en död fågel i hans brevlåda.... 

Till dig Hanna:
Jag låg och sov som en stock när du ringde mig klockan 13.10 idag. Tyvärr råkade du väcka mig och min man den sista signalen och jag har inga cash på min mobilooo, så du får ringa upp igen!

/ Mikaela


Old memories


Ibland får man en klackspark på käften när man tänker tillbaks. Jag och Jenni pratade minnen igår. Förra sommaren var verkligen guld och jag hade så fruktansvärt kul. Men nu senaste tiden så  har det varit som att man stått still medans tiden rusat förbi. Weird feeling? Indeed.



 Haha vem är jag ens...

/ Mikaela


If only, if only




 Nu har jag minsann tänkt börja sy på min svarta spetströja som legat på hyllan ett tag.

/ M


Ding! Dong! Special Delivery


Idag jobbade jag på kiosken. Efteråt drog jag till Jonathan. Vad är det första jag möts av när jag kommer dit? Världens jävla surfylle/sop/spy lukt. Så jag gick och pantade en massa burkar och slängde soporna, sen gick jag hem. Resten av skiten som är hemma hos honom får han fixa själv. Jag har inte tänkt spendera natten där om det ser ut som det gör... Jag erkänner! Jag har börjat förvandlas till ett jävla mamma monster.... -_-

Dagens kommentar angående pantburkarna:
- Satan vad du måste ha krökat!



 / Mikaela



Tangled up in blue


Jenni och Johan har blivit med hund. Jag ska gå dit och se den lilla krabaten om ett tag. Det är nästan så man får lust att skaffa något litet själv. Typ en kattunge eller något sådant. Jonathan vill inte ha det eftersom han tror att hans katt ska äta upp den. Åh, jag ska se till att han skaffar något litet minsann *börjar smida onda planer*...


/ Mikaela


Bakom ett hörn står döden på lur


Vad blir planerna ikväll? I've got no idea! Tänkte dra en lugn kväll men sen fick jag höra att det var någon hiphop kväll. Nåja, får tänka över det. Ska upp och jobba imorgon iallafall. Och på sådär kort rådis varsel så fick jag reda på att det var en gemensam personalfest med sadéns, så kanske blir en tripp dit imorgon kväll..

Planer, planer, planer.... jag som tänkte satsa på lugnt och oplanerat.

/ Mikaela


We wanted peace but got war


 

I'm just to cool for my new shoes.
/ Mikaela


Ugg, fortfarande fult, kommer alltid att vara


Jag skiter i att Ugg-stövlar är hett, det är fortfarande det fulaste man kan tänka sig. Tyckte det förra gången, tycker det fortfarande. Nej, det är inte snyggt.
Istället blev det ett par stövlar. I love them, men min snyggis tycker att det är ful färg på dem:P
Jaja

från skopunkten:) (inte de jag ville ha igår dock)


//Hanna


stånk&stön


Det är jobbigt att kliva upp på morgonen, oavsett vilken tid på dygnet det är. Iallafall. Nu ska jag till skolan snart, men det spöregnar ju ute så jag vet inte vad jag ska göra. Vill inte gå i det här pissiga vädret om jag ska va ärlig.

Hittade ett helt underbart par stövlar igår på skopunkten, men såklart fanns det bara ett par kvar i fel storlek. Jaja, man slipper iallafall störa sig på att alla har samma skor. ("jaja, vad e nu en bal på slottet")


Jaja, nu måste jag sminka mig så jag hinner med bussen

todeloooo!
/H


Fead my brain


Allt sprider sig som en tumör. Jag vill vara tumören. Jag vill växa och ta över någon annans huvud istället. Mind fucked indeed. Men jag är patetisk. Så pass patetisk att det inte ens går att beskriva med ord. Jag ska avslöja en hemlighet. Jag har planerat att våldta matteprovet imorgon och knulla skiten ur kylan. Det är så kallt, och jag är trött.


/ Mickis


Double shoot gun


Jag brukar sällan vara en sista minut människa. Men idag så måste jag fixa klart mitt jävla reportage om hur kärlek sett ut genom tiden. Jag skjuter hellre skalen av mig med min double shoot gun. Men det är lika bra att kirra det eftersom min lärare var så snäll. Det ska vara inskickat innan kl. 00.00. Yes, I will work my ass off. Tur att jag kan dejta min chokladkaka på 70% samtidigt som jag lider.

/ M


Israel Vibration - Top control




Love it.
/ Mikaela


Wait a minute


Idag blir det plugg för mig med. Jävla filosofi.... Det är så fruktansvärt tråkigt. Och varför ska jag ens börja tvivla på om jag finns eller inte? Jag menar, lev livet! Man blir ju halvt crazy om man börjar ifrågesätta sånna där skit grejer.

Nåja, vaknade imorse och ville halvt skjuta skallen av mig när jag insåg att Jonathan hade glömt att stänga av spisen. Resultat: en stekpanna mindre osv..

/ M


Äntligen klar...


Äntligen blev jag klar med historieuppgiften. Nu ska jag bara skriva färdigt filosofin... Tur att jag inte behöver dataskriva det iallafall... Är riktigt trött nu, har försökt vila upp mig i helgen , men det e inte så lätt när man har hur mycket plugg som helst.

I fredags hade vi iallafall grabbkväll här, men var så trött att jag antagligen mest påminde om en gammal kärring.
I lördags skulle jag ha velat åka till Mikaela, men var trött och hade plugg.. Sorry keel
Och idag? PLUGGPLUGGPLUGG

Ska dessutom byta mattegrupp. Jeej, och ge privatlektioner:P haha nej men kanske. Vi får väl se hur pigga eleverna är på det;)

ha de bra. Nu vidare plugg.

/H


Mind fucked


Min boyfrieeendo tog tummen ur arslet och tog sitt pick och pack och flyttade i tisdags. Jag har väl halvt bosatt mig redan. Ni kan ni aldrig gissa vem det var som sprang runt på stan efter den perfekta bordsduken samt diverse dekorations prylar igår? Jag lovar, det var inte jag.....

Förövrigt så har vi 6 månader i helgen. Tiden går snabbt.... Det går så snabbt att jag fick en klackspark på käften idag när jag insåg hur mycket skolarbeten jag ligger efter i. Och inlämnings/prov datumen börjar springa ikapp en. Jag är i en period då jag vill kunna sitta och njuta av min tekopp istället för att behöva veta att jag måste ta tag i en massa skit grejer. Fritid kommer först.. det är min filosofi.

/ Mikaela

Copyright © projectf.blogg.se
RSS 2.0