Byee


Jag dissar project-f och satsar på min egna blogg, cya there!

/ M


Paint it black


Sitter och lyssnar på Bob Dylan - Forever young för sjätte gången ikväll. Åh kan inte sluta älska den! Jag har iallafall varit huslig i köket med min käre mor. Stig fyller år imorgon så vi har lagat en massa pajer och tårtor och grejer... Sen har jag även varit kreativ och gjort en mystisk kollage bild, sen har jag även pimpat min nya skrivbok eftersom att den var så tråkig och ful.


 


/ Mikaela


Taste me


Tänk att skolan snart börjar igen. Har faktiskt ångest över det om jag ska vara ärlig, mest för att mina dygn är sneknullade till max så det kommer bli ett helvete att ställa om skiten. Annars så har lovet varit chill. Har jobbat, sovit, varit med jonathan och lite smått.. Inget särskilt ändå. Har slingat upp mitt hår också för den delen. Det råkade bli en röd/orange/brun färg, men jag la i en askblond så nu ser det faktiskt rätt bra att.

Kings of Leon - Sex on fire

/ Mikaela


Fullt upp?


Ojjoj.. jag har så mycket att göra här hela tiden!
Vaknade nyss eftersom mina dygn är helt fucked up och omsvängda!
Iallafall, på stan  hittade jag ett par riktigt läckra stilettos som jag kollat på förut, då de kostar mellan 50-100€.. men dehär kostade bara 15!! jag blir så lycklig!:D så köpte jag en snygg klänning också!
nu blir jag lite stressad för nu kommer Simon snart och plockar upp mig, och jag måste fixa till mig... jag kan ju säga att middagen var jättetrevlig och god! och nu måste jag åka..!!!! puss hjej!!

/H


Pinsamma 13-åringar


Hej hej!!
just nu sitter jag i Vasa hos the one and only Ina, vi ska snart ner på stan iallfall.

Igår läste jag min dagbok från ca 7an till sommaren efter 8an. det finns bara ett ord som beskriver spektaklet: PINSAMT

hur kunde jag tro att jag var så himla häftig?? Usch. Och som jag skrattade när jag kom till en del där jag beskrev några gamla sms. Typ:
2geter 4 evva??
och jag:OK, 4 ever

Örrgh, töntigt och hemskt.Nej nej nej..

nu fixar lina till sig så jag ska sluta nu! Todeloo!!

//H


jacuzzi


Åh, hade verkligen jättekul igår!! Speciellt när jag vann i blackjack...:)
Badade i en het jacuzzi, och sällskapet var lika trevligt som luften runt omkring oss var dimmig:D

Tack tack, it was really nice!!

Och en ny dryck (typ öl/cider) SOM SMAKAR SOM EN DRINK!! =virtanen! MUMS (dvs, en drink bestående av bla. red bull)

Jag ska lätt ta med en massa sådant när jag åker tillbaka!
Och idag tror jag bestämt att det var en ny säsong av skrubs på tv? although, jag kan ha fel.

Imorgon ska jag iallafall till vasa med min underbara vän Ina, the one and only! ska kolla in den nya vintage-butiken som Kajsa tipsade om, och sen ska vi träffa vårt gamla "gäng" för middag. Det bästa med det hela är att nu är alla äntligen över 18! (jag och min kusin Måne typ) och JAG SKA HA VIN TILL MATEN!! AARGH!:D

Ska bli så Nice, så nice!
Nu ska jag väl börja ta och sova, blir tidigt imorgon,
för även om Finland är 10 år efter i utvecklingen, så är vi faktiskt en timme längre fram i tiden här:) tihi!
Pusspuss!

//H


Oh black Betty


Jag håller på att städa, duktig som jag är..... Jag har sagt det förut men jag säger det igen, hur fan lyckas jag skita ner så mycket?!


• Ram Jam - Black Betty



/ M


Sgt. Pepper's lonely hearts club band.


Hejdå 2008 och hej 2009! Nytt år - nya möjligheter. Alltså är det dags att ta tummen ur arslet och ordna rätsida på livet! Jag fyller 18 år i sommar, vilket gör mig till en fri kvinna. Med det menar jag att jag slipper smyga runt och faktiskt vara mer självständig i mina val.

Nåväl, tre terminer av skolan har gått och lika mycket återstår. Hoppas bara att tiden rinner iväg fort som fan. Längtar så mycket tills jag gått ut gymnasiet så man slipper denna börda.... Att dra iväg och bara vara, se nya miljöer, träffa nytt folk, göra det man tycker är kul utan att behöva plugga till prov och diverse grejer som tar onödigt mycket energi. Men med det så ska jag försöka göra det bästa av detta år!



Love and kisses!
/ Mikaela



Kyllä suomi Tralalala


Finnjävel!:D
 japp, idag bär det av till fosterlandet. Ska bli riktigt kul! min snälla kusin Måne kommer oh plockar upp mig, så snällt!!:D
Här är det -8.6 grader celcius, men min papppppaaa ringde och väckte mig och sa att jag skulle klä mig VARMT för det var ju -16 grader ute!!
Brrr!!

första gången jag åker hem sen augusti då.. Få se vad som händer och vad som ändrats..
Och hur min pappa luktar.. han har nämligen varit rökfri i typ 2 veckor efter ca 40 års rökande. luktar han som min pappa längre?

Jaja, Alla mina kära vänner, vi ses och hörs! pUSSPUSS

//H

Copyright © projectf.blogg.se
RSS 2.0