Flyttdags


Ursäkta, var ett tag sedan.. Ska bara göra detta korta inlägg innan jag fortsätter att packa! Igår började vi smått med det men idag ska vi fortsätta hardcore. bland annat är det några kläder som ska få sig en omgång idag! Det är dags att slänga lite smått!

Lucky me, har ju fått en walk in closet i vårt nya hem! Gissa om där ska dekoreras! Har redan kollat in mattor på Rusta. Tyvärr är väggarna inte de roligaste, men det fixar sig med speglar, planscher och belysning!:D Nu behöver jag bara en snygg skohylla!!! fast jag funderar på att använda alla snygga shoe-kartonger. I love those..! Men jag har inte alla kvar tyvärr..  Fast även skor ska slängas. Eventuellt tar jag med dem till skolan och säljer dem för en tia paret, men det återstår att se. Så snygga att de e värda tio kronor är de ju nästan inte:D Men har redan lovat Linn ett par av mina Björn Borg ballerinas, och visst ska hon få dem om hon vill ha dem!:D


Dessa fyra lådor var det vi hann med igår.



Såja, nu måste det bli ordning här! Pussar!

//Hanna


Det luktar som ...


Fyfan för surströming. Det är djävulens påhitt.
Tack att man har förpestat mitt rum.

/ Mikaela


Kids are running around naked, fuckin’ in the bushes.


Har klackat runt i mina klackar sen klockan 08.00 imorse. I feel the pain. Mina fötter är inte så vana att gå i dom så länge. Men hade dock en trevlig stund med fridis på stan! Och jag längtar verkligen till imorgon. Först jobba och sen have fuuuun! Då har jag "helg". Får sova ut på söndag morgon iallafall. Blir att vara med baby, fridis, långeman och sen återstår bara frågetecken. Måste kirra batterier till min kamera så att jag kan lägga ut bilder på min roliga kväll.

There are many things
That I would like to know
And there are many places
That I wish to go
But everything's depending
On the way the wind may blow
I don't know what it is
That makes me feel alive
I don't know how to wake
The things that sleep inside
I only wanna see the light

/ Mikaela


Alice in videoland


Så kul att min vän Frida ville ha med mig på någon umeå festival på lördag. Så sjukt länge sen jag träffade henne! Kommer inte ens ihåg när det var sist. Alice in videoland ska iallafall spela. Dom är galet bra och det skulle vara kul att se dom spela! Så nu blir det att ladda upp! Ska dock öppna kiosken på lördag morgon. Någon kommer och byter av mig vid 14.00 eller något sådant. Får bara hoppas att jag inte är alltför trött på kvällen. :)




/ Mikaela


Mössa och tjocksockar?


Jag vet en sak som jag kommer göra när höst/vinter mörkret börjar trilla in. Det är att sitta på bibliotekscaféet efter skolan. Det är så otroligt mysigt när kylan är outhärdlig och man inte har så mycket för sig. Kommer ihåg förra året då jag hängde där. Memories will always follow you. Fast denna höst/vinter så funderar jag på att skaffa en mössa och verkligen börja klä på mig. Jag är less på att frysa. Har nämligen fastnat i lågstadiegrejen med att mössa och tjocksockar är töntigt och fult. Det är underskattat! Så ska ta mig en tur på stan någon dag framöver och bunkra upp.

/ Mikaela


Beauty is what we desire


Hur många gånger får man inte höra att rätt ansiktsprodukter är A och O? Har länge haft min bodylotion i ansiktet eftersom jag varit för snål för att köpa en ansiktkräm. Men Hanna tipsade mig om Neutrogenas. Det var även länge sen jag använde ögonkräm. Så igår när jag var och handlade med min mamma så tvär sprang jag förbi apoteket och slog till.

 • Neutrogena ansiktskräm
 • ACO ögongel

Båda kring 70:- på apoteket.






/ Mikaela


Flytten till helvetet


Hanna har inte heller varit så aktiv på bloggen dom senaste dagarna som jag. Jag antar att hon börjar packa ihop sina grejer inför flytten. Hanna ska nämligen lämna det lilla samhället utanför stan och ta karln och sitt pickpack med sig till umeå. Grattis Hanna! Nu kommer jag faktiskt börja hälsa på dig!;)

/ Mikaela


I kaffekoppar flyger jag omkring


Kaffe är gudomligt. Har kommit in i någon fas där jag måste ha kaffe hela tiden, på skolan alltså. Igår hade jag med mig eget kaffepulver och mjölk i varsin liten burk. Sen köpte jag varmt vatten i skolans caféteria för 1:-. En tjej tyckte det var det smartaste ever. Och det blir billigare i längden. Visst en kaffekopp på skolan kostar 6:-. Men om jag börjar vara så där finurlig som jag är nu så kommer jag tjäna på det i längden.

1 kopp kaffe = 6 kronor
6 koppar kaffe = 6 kronor

Vad är värdast? 

/ Mikaela



Hello you!


Jag äter kakor.!

//Hanna


Ge mig nått som känns


Orken försvann i samma takt som sommaren tynade bort. Så sitter jag här. Känner lessheten i varenda kroppsdel. Ingenting känns bra. Jag är sur och less. Och ja, inte vet jag. Jag hamnar i bakhåll och så får jag en klackspark i huvudet. Sen penetrerar det min hjärna om och om igen. Men jag har fortfarande inte vaknat till och insett vad som hänt. Det tragiska är att jag tampas med detta året in - året ut. Och jag väntar fortfarande på att något lyckas få mig att vakna till. Allt är en våldtäkt. Men det kanske är jag som frivilligt ligger och bräsar med benen?

/ Mikaela


Ice cream avenue


Saknar sommardagarna då det var varmt och skönt ute. Tyvärr så kändes det som att sommaren aldrig hann att komma här uppe i norrland. Men i södra sverige kunde man minsann få "rekordvärme", eller hur det nu var.

Jag vill sitta och äta glass på kajjen. Inte behöva frysa ihjäl så fort jag gått ut genom dörren. Jävla höst.














 


Och så här ser en typisk vege-lunch på skolan ut:



mmm. ris i kubik...


//Hanna


Dagens lunch: två glas vatten


Hur mumsigt som helst. Ätstörningar? Nej nej! Jag åt värsta stora mackan (35cm) med grillad kyckling till frukost. Hur ska man då kunna äta vårrullar innehållande ris med ris? Nej, skulle inte tro det.




Vatten är gott och törstsläckande. Utplånar också eventuell hunger förorsakad av självsvält.

//Hanna


I've got something to say


Vi håller på att göra masker på skolan. Fick ligga på ett bord och bli gipsad. Hela ansiktet var täckt utom näshållen (var ju tvungen att kunna andas.) Fick panik ett tag. Lider av klaustrofobi och att ha ett stelt lager för ansiktet som gör att man varken kan prata eller se får en nästan att bryta ihop. Jag lyckades härda iallafall.

Nästa vecka ska vi komma på ett tema inom gruppen. Jag vill ha freakshow eller wicked clowns. Eller möjligtvis något horror tema. Dom konsterna är jävligt läckert. Så ska ta och börja måla en galen clown nu hade jag tänkt. Och vad passar inte bättre än att ha på Misfits i högtalarna samtidigt?

Måste bara tipsa om den här låten först.
My chemical romance - Astro Zombies



/ Mikaela


tung dag i skolan


Idag har det varit en hur lång dag som helst! är helt slut. Håller på att tvätta för fullt, men har iallafall 15 på mig nu innan jag ska ner till tvättstugan igen. Gymnastiken visade sig handla Om orientering. blä. I två veckor i streck ska vi utföra orientering. Urk.

Hmm. Ja, fick lite panik i trafiken idag när det var total bilkö. Jag tar aldrig mer bilen till skolan på tisdagar kan jag ju säga! Fast det lär inte behövas heller eftersom vi snart ska flytta! Och kissemissen ska vi hämta nästa vecka! Jippii!

Iallafall, här kommer lite bilder från skoldagen



Jag gillar pärlor=)

Mina nya skor e helt awsome

Jag har hittat min snygga vinkel; rakt uppifrån!


Gullig min av Mikaela:D

Mikaela the lolli-pop licker!:D


/Hanna


Före och efter bilder


 / Mikaela


Still wondering..


Hur länge tar det egentligen att hamna på mest aktiva blogg listan? en månad? två?



Snart sängen, åh, hur den väntar på mig med sina ljuva svarta marimekko-lakan.


Imorgon har vi Idrott, Historta och Bild.  bilden håller på från 13.30-16.10
Jag har tvättid imorgon. I'll never make it home on time.:O


Jajja, Natti natti. (här får ni ännu en bild på mina ljuvliga skor!)


//Hanna


Hur hittar man orken till att träna?


Har länge försökt ta tag i att träna. Men det har känts så fruktansvärt jobbigt. Jag gillar att sitta på mitt ass och vill helst inte gå från skolan in till centrum för att ta bussen hem. Min baby fick med mig till gymmet innan sommarlovet en gång. Jag motionscyklade i ungefär 18 minuter sen ville jag avlida. Efter det så tänkte jag att nu ska jag göra det. Hade ett gymkort till våran lokal där man kan gratis träna, men någon lyckades tappa bort det kortet (blev dock återfunnen förra veckan). På sommaren så började jag cykla till och från mitt jobb som var relativt nära. Tillslut fick jag upp konditionen och började cykla till baby. (Helt sjukt att det tar max 20 min att cykla till honom medans bussen tar dubbelt så lång tid.) Men jag kommer inom en snar framtid förvandlas till en jävla deg klump. (Inte utseende mässigt men inombords.) Har det där gymkortet, men hur hittar man orken till att verkligen ta tag i att börja träna? Och hur håller man kvar det?

Måste även ta tag i frukost ätandet. Min mamma skrämde mig genom att predika på om att jag lägger grunden för fetma om jag inte äter frukost. Nej tack. 

/ Mikaela


Filosof?


Jag hade min första filosofi-lektion idag. Jag tror jag ska satsa på att bli nästa filosof, typ Mary Wollstonecraft. Haha. Nä det är nog inget för mig. Men lektionen verkar lite små intressant. Jag är även lite små grinig över att jag har ungefär åtta lektioner i veckan som är inriktad på historia. Jag hatar historia. Det klargjorde jag tydligt för min svenska/historia lärare idag.

/ Mikaela


Bara en liten del av det hela


Soldiers of jah army - Rasta courage
Lady Sovereign - Love me or hate me
Lady Sovereign - Random
Ill Nino - With you
Hole - Dying
Hole - Softer, softest
Hole - I think that I would die
The Killers - Smile like you mean it
Rage against the machine - Freedom
Rage against the machine - Testify
Amy Winehouse - Tears dry on their own
Amy Winehouse - Valerie
Radiohead - No surprises
Radiohead - Let down
Coldplay - Violet hill
Coldplay - Hardest part
Katy Perry - I kissed a girl
Lily Allen feat. Mark Ronson - Oh my god
The misfits - Last caress
The misfits - Helena
Danzig - Mother
 / Mikaela


Shopping Spree, 1200kr i saker.


Har shoppat loss idag, var ett tag sen:) eftersom jag har så snäll mamma la hon genast in lite pengar åt mig=) Visst är det löningsdag idag, men mina pengar ligger på en check som ska gå till annat än slöseri på kläder (enligt min snygga fästman:D) Vi bor ju faktiskt i Norrlands huvudstad Umeå, och då måste man få bete sig som en huvudstadsbrat ibland:P (note: sarcasm) Här är dagens köp iallafall:




Grå t-shirt, H&M, 69.50 kr

Jeans, Gina Tricot, 399 kr

Tröjor, Gina Tricot, 179 kr/st

Lovely gråa pumps, Bianco, 250 kr

Svarta lackklackar, Bianco, 200 kr


Jag är helt förälskad i mina nya skor. Jag började nästan gråta när vi var inne på Bianco idag, deras skor är som små konstverk i läder. Mmm. Tyvärr är jag ju då inte en rik brat som har råd med skor för 700-2000kr/paret, men jag är lycklig ändå när jag kommer över såna här realiserade skor:)


//Hanna


Jag är en rebel


Hanna:
Vems ben ska man jucka mot för att få hamna på mest aktiva listan?

Jag:
Vems kuk ska man suga för att få hamna på mest aktiva listan?

/ Mikaela


En shopping runda på tom mage


Woho, trodde att Hanna skulle hinna skriva före mig. Men jag hann visst före! Blev en runda på stan. Fick löningen idag så var tvungen att shoppa lite basläggande saker. Hanna köpte däremot roligare grejer. Damn you woman.. Men jag är för snål helt enkelt.



                                                                     • 2x linne H&M - 49.50:- st
                                                                     • Mascara Loréal - 69.50:- st
                                                                     • Tröja H&M  - 79.50:-
                                                                     • Puder Maybelline - 119:-

/ Mikaela



I want a job:)


Lyckliga Mickan (jag tycker det känns konstigt att skriva mickan eftersom jag aldrig kallar henne det, men trots allt sparar det mig 1 bokstav:) ) har ju faktiskt redan ett helgjobb, but I want one to!.. Iallafall har jag skickat in ansökning nu till ett jobb, hoppas jag får det även om det inte är så himla troligt.  Men drömma går ju..
Koifisk i Skolparken, Jakobstad, Finland. Tänk så skönt det vore att likt en koifisk ha
ett mål med varje ögonblick i mitt liv.... eller något annat poetiskt trams.


På tal om ingenting


Vems ben ska man jucka mot för att få hamna på mest aktiva listan? Just wondering...


Brödbakare


Ja. Jag har nyligen bakat bröd. Hela 6 rågbröd. Och vad tror ni jag har glömt? Saltet såklart. Så nu har jag 6 oätliga rågbröd. Så det kan gå.

//Hanna


När huset fortfarande sover


Hejhej! Har inte bloggat något som ni kanske märkt. Måste erkänna att Hanna har gissat rätt på varför jag inte har gjort det. Haha. Sen har jag sovit sjukt länge hela helgen. Idag klev jag upp halv 15.30. Nog för att jag var vaken ett tag innan det. Min pojkvän ligger fortfarande och sover. Det är inte bra att jag är en sån som sover läänge, medans min baby är en sån som sover lääääääänge. Det är ingen bra kombination.  Slutar med att vi sover till klockan 20.00 på kvällarna.

/ Mikaela


................RÖKFRI!


Ett STORT GRATTIS till min vän Cecilia, aka Zezzi, som har lyckats sluta röka! Allt tack vare en bok som heter "Äntligen icke-rökar för kvinnor! Det enkla sättet att sluta" av Allen Carr.

Jag frågade om det verkligen fanns en skillnad för män och kvinnor gällande rökning och Zezzi svarade att det är fler kvinnor än män som röker idag, och att det är mer riktat till kvinnor. Medan antirökkampanjer är riktade mot män.
Det hela handlar om att ändra sin inställning, och att sluta tänka: "det är gott, det är lungnade" etc. etc
Och tydligen får de inte göra antirökreklam om de inte skriver att man även behöver viljestyrka för att sluta.
Men som Zezzi läst i boken säger hon att det inte har någonting med viljestyrka att göra! Det handlar helt enkelt
om att ändra sitt tankesätt!

Och ni har säkert hört att det fysiska behovet av nikotin är ungefär en vecka, medan det psykiska beroendet är 7 år? Jag nämnde detta för Zezzi och hon sa att hon helt fimpat (haha) sitt psykiska behov tack vare boken!


Och nu ska jag nämna att Zezzi inte var en liten feströkande fjortis, utan en storrökare som rökte 1-2 paket om dagen, och att hon rökt i nästan 7 år!
Så hon rekomenderar starkt denna bok åt alla som kämpat, för hon har lärt sig ett nytt sätt att tänka, och nu är hon faktiskt "Äntligen icke-rökare"

Såna här bilder kommer det aldrig mer att tas!



//Hanna


Matematikern gör ett inlägg


Hm, kan dubbeltolkas..?:) Well, jag har räknat lite matte i morse. Varför? Tja, inte för att jag måste, utan för att det är KUL!
RixFm spelas i köket och jag undrar varför jag inte dör fast det är 1035209358203958 gången jag hör "If only you" i år. Varför lyssnar jag då på rixFm? för att Rixmorgon zoo är det roligaste i världen!:D
Inte för att det programmet kommer nu, men orka gå ända bort till köket för att byta station! Hmm..


Jag vill ha kaffe nu....!


Tja, nudå? Tvättid först på tisdag och det oroar mig eftersom vi har 3veckors tvätt att tvätta. Eller "vi", jag kanske det heter. 70% av tvätten är ju faktiskt min, eftersom jag tycker det är äckligt att använda samma tröja/trosa/strumpor/linne mer än en dag i sträck. Andra får gärna göra det om de så gärna vill, men jag klarar det inte..Det är snuskigt!

Imorgon har jag matte C, Historia A, Engelska B, Svenska B och Filosofi. Alla dessa teoretiska ämnen hoppas jag naturligtvis på MVG i. Löjligt nog går jag Bild och Form, men på betyget vi fick senast hade jag MVG i alla teoretiska ämnen, medan jag hade ett löjligt VG i bild och form. hehe, och ja IG i estetisk orientering, men det var bara för att jag började först på vårterminen och hade missat dans, musik och teater. Men det tar jag igen nu med filosofi och svenska C, vardera på 50 poäng.

Ja-a. Jag ska väl gå och koka mitt älskade kaffe nudå... tyvärr har vi ingen grädde och ingen mjölk.. hmm. Nåväl, jag har ingenting emot svart kaffe, men det är nog lite godare med mjölk trots allt...


//Pluggot Hanna


.........I guess I lied!....


Tja, Jag antar att jag ljög tidigare idag.. Jag skrev visst igen! Och eftersom Mikaela inte har skrivit något antar jag att hon har festat hela helgen:P Själv kommer jag nog inte att festa på en månad ungefär..! Har så mycket med den kommande flytten nu och så är min heta fästman på jobbet varannan helg... Hmm.
Och snart ska vi dessutom skaffa en liten kissemisse så det kommer att vara fullt över allt utom i mig!:O

Iofs. festar jag inte varje helg annars heller, jag klarar mig nog bra utan:) Hela grejen med att gå på krog är väl egentligen att hitta nån att ta med sig hem, och den lyxen har jag ju redan! Hemmafester börjar kännas lite off date om man säger så, eller så är det väl jag som har blivit för gammal.
Senaste festen jag var på var den 9e Augusti i Finland, på en mysig krog i Jakobstad.


Drinken på bilden ska föreställa en Appeltini. Den är inte grön!:O Men han visste inte hur man gör en appelitini, så bartendern chansade istället.

Well, nyduschad och redo för mordkommissionen. Den danska serien that is. Somnade från det igår så ska kolla nu istället! Farväl!

//Hanna


En hemmafrus sysslor



Japp, jag är just nu en hemmafru. Som ska storstäda en hel lägenhet, boka tvättid, ta ut soporna, stryka etc etc. Egentligen borde jag ha börjat redan men, tja... Jag får väl sätta igång.

Så, ifall det blir något bloggande överhuvudtaget idag blir det nog Mikz som står för de intressantare inläggen. Detta är antagligen mitt enda idag.. Todelo!

/Hanna


kakor, fika och kakor.


Jahaja. Idag hade vi sen lunch, som Mikaela skrev om tidigare.. Ingen frukost hade nån av oss ätit men som tur va hade snälla Linn tagit med sockerkaka med världens godaste glasyr på, som vi fick äta:D Äckligt kaffe har de i en kaffeautomat på skolan, men cafeterian var stängd idag så vad gör man inte?


Fika, äckligt kaffe, smaskig kaka!

Mikaela åt bara knäcke och potatismos idag... Viktoria syns i bakgrunden

Även Filippa drack det äckliga kaffet:D

Snälla Linn som hade bakat godaste sockerkakan ever!

Mmmm.. Nu e jag vrålhungrig och trött, så jag tror det räcker för idag med inlägg.. Helgen kommer att tillbringas med att storstäda lägenheten, eftersom det stinker här inne :/ Ensamt lär det också bli eftersom min snygga pojkvän kommer att jobba hela helgen:(


Jajja, nu ska jag gå.


//Hanna


Första intervjun!


I första intervjun som vi gör möter vi Cecilia, aka Sissi!

Namn: Cecilia
Ålder: 16 (snart 17!)
Stil: "elegant svart"
Intressen: Musik, olika typer av rock

Jacka från wearit - 100kr (på rea, nu e den borta, moahah!)
Skor från Dna - 99 kr (också rea! -"älska rea!")

Motto: "Livet kan gå som det vill, men drömmar finns alltid kvar"



Vill du veta mer om Cecilia, kolla in hennes blogg <--här!


Och vill du synas här, klä dig coolt/alternativt/stiligt och gå runt på stan, så kanske du blir tillfrågad!:)


Bitterheten tar över


Kom nyss hem från skolan. Jag fattar inte varför midgårds information suger pung hela jävla tiden. Stressade som vanligt till skolan eftersom jag råkade försova mig. Kom dock precis i tid. Satt och väntade på att läraren skulle komma, men fick då reda på att alla tilläggsval inte börjar förrän nästa vecka!? Men det kunde inte man inte få veta förrän man kom dit.

Sen fick vi lunch 12.35. Självklart var riset och nästan all sallad slut. Kommer det vara så att maten är slut nästan varenda fredag?

/ Mikaela


Innan sängen lockar


Har suttit framför denna skärm sen jag kom hem. Jag måste erkänna att jag är lite små less. Iallafall så är det fredag imorgon. Då får jag träffa min baby och sova med honom. Känns ruskigt skönt att det är helg igen även fast jag nyss börjat skolan.

Men nu ska jag röra mitt ass neråt och fika iallafall. Skulle även behöva ta mig ett bad. Min vän Jenni sa att hon skulle plaska i så jag funderar på att göra samma sak. Galet skönt. Cya!

/ Mikaela








Ordningsamma flickor?


Jag vet inte hur det är med dig Hanna, men jag ordningsam? Mnaa, jag vet inte. Det kanske ser ut så utåt.  För så här ser mitt rum ut för tillfället.




/ Mikaela

















Ordningsamma flickor får bra betyg.



Denna bild är smått motsägelsefull. Runt omkring kaffekoppen finns det tusen saker som tyder på att vi är två duktiga och skötsamma flickor. Tittar man på kaffekoppen ser den ut att tillhöra en klottgris. Men trots allt är vi väldigt duktiga och skötsamma. hehe

//Hanna


Flygplansolyckan eller Paris Hilton?


Jag sitter och läser på aftonbladet.se. Flygplans olyckan i Spanien känns ruskigt tråkigt att läsa. Så jag fortsätter scrolla förbi den. Det är inte förrän jag ser att Paris Hilton söker en ny person till en dokusåpa som jag stannar till. Oo tänker jag, vad ska hon nu ställa till med?

Hon är en sådan person som man hatar men ändå inte kan låta bli att läsa om. Men nog måste jag erkänna att det är tragiskt att man väljer den onödiga artikeln istället för den sorgliga där 150 människor fått sin hjärna krossad i en flygplanskrasch. 

/ Mikaela



We love shoes!


Här är mina mest använda skor för tillfället! Jag älskar skor, oavsett hur tacky de kan tänkas vara! Dessutom är jag en riktig snåljåp, så de här skorna har alla kostat under 300 spänn. Förutom då puma-skorna, men de köpte mamma åt mig så de gills inte!




älska skor



Jag kan heller inte släppa taget om skor, hur omoderna eller "söndervandrade" de än är, så det finns en garderob som är fylld till 30% med skor som jag antagligen aldrig kommer att använda igen!


//Hanna


It's just a freakshow


Jag har ingen aning vad som är fel på blogg.se. Eller om det är mitt internet? Bloggen stängs ner hela tiden och så står det: "Åtkomst nekad." Well burn in hell motherfucker. Jag är less på att logga in och ut så fort jag ska göra något.

Iallafall så kan jag inte sluta fnissa över min dagens outfit som Hanna la upp. Ser ut som att jag har jätte korta pygme-ben på den bilden.

/ Mikaela


En nypa kaffe med regn




................2 girls


Hej hej!

Idag var det en ganska dryg skoldag, eftersom vi inte hade några lektioner tydligen! Hm, värt att stiga upp? Nåja, Jag och Mickan beslöt oss för att köra igång med Project F idag, och till sådant behöver man ju bilder. blev iallafall tidig lunch på Subway och en kaffe på Bibliotekscafét. We like.

Mikaela tycker att jag är äcklig eftersom jag ska läsa både Matte C och Svenska C detta läsår. Varför kan man ju fråga sig, men tydligen var min pojkvän av samma åsikt. Jag måste leva med att jag är äcklig, hu, så hemskt.
Av någon anledning klädde vi på oss "samma" kläder idag. Knasigt.

vi klär oss matchande oavsiktligt. Blå jeans, svart jacka, blå väska och vit scarf.
Blå jeans, svart jacka, blå väska och vit scarf

gott kaffe
Me like coffee( & redigering!)
Mickz and sub
Mikaela kalasar på en sub och ser snygg ut samtidigt!



Ja, det var väl dagen i korthet.. Vi hoppas på mera uppdates senare från Mikaela, ha det!

//Hanna


Hur känd kan man bli på att blogga?


Denna fråga har vi ställt oss och har därför tänkt se om våran blogg kommer växa inom bloggvärlden. Så vi har startat Project-F. Vi ska nu under ungefär två år se hur kända vi kommer bli. Vi kommer blanda lite allt möjligt som bl.a kläder/stil, intervjuer osv. För att se hur det går för oss så är det bara att följa våran blogg.

Skulle gärna vara kul med tips på hur man ska få mer besökaren!

/ Hanna & Mikaela

Copyright © projectf.blogg.se
RSS 2.0