But I will be back on my feet again


Äntligen har han höjts i mina öron igen.




/ Mikaela


Strawberry fields forever


Idag är jag sjuk och imorgon har vi kirrat så att vi är ledig hela dagen, halleeelujah! Funderar på att dra på stan med min karl imorgon som troligtvis flyttar nu i veckan. Peppen? Jag ska köpa mys ljus och massa andra inredningsprylar.

/ M


Let us never drink again


Bläbläbläbläblä! Jag mår inte bra! fast bättre än min älskling som har spytt hela natten och morgonen. Egentligen har jag tvättid nu men orkar ingenting.


tusen kräftor!


sådär städat ser det ut...

Nu ska jag ta och umgås med en juieförpackning i några timmar..


/H


Jag vill trots allt inte vara som alla andra


Allt är en äcklig sörja som smetas ut...
Det är lyckan som gör mig olycklig.
Jag är förvriden av mig själv.


/ Mikaela


And your bird can sing




Dagens:
Linne från Cheap Monday
Kofta från H&M
Svart halsduk från H&M




The Beatles - Lucy in the sky with diamonds
På tal om lite Filippa inspiration ^


/ M


Kaffeee


Det är nästan så man hör Filippas röst i sitt huvud när man tänker på kaffe! :P Iallafall, ikväll "kräftis". Har mina nya byxor på mig, love them! men iallafall, städar lite småslött, men nu börjar allt iallafall bli klart.
/H


Shopping


Blev en liten shoppingrunda idag igen. Det här med löning upplevs med skräckblandad förtjusning. Älskar att ha mkt pengar att röra mig med, men när man inser hur mycket det kostar att leva blir man ganska ångestfylld... Iallafall blev det ett par byxor, en tröja och en kort finstickad tröja från h&m. Jag skulle kunna lägga in bilder men isf. måste jag först ladda kameran och det orkar jag inte!:) Fest imorgon iallafall, Get wasted, get wasted, get wasted. (egentligen e texten get naked, get naked, get naked. Men get wasted låter bättre...!)


//Hanna the blonde


Toalett av guld


- Är det du som har städat badrummet? sa jag med ett leende på läpparna.
- Nä jag kan inte röra armarna...... sa min syster med en riktigt otrevlig ton.
- Jaha okej, vem är det som har städat då? sa jag och försökte hålla humöret uppe.
- Det måste väl vara mamma... sa hon med samma ouppmuntrande ton.

Ibland undrar jag vad det är med denna kvinna. Ibland kan hon få en att vilja gå och skjuta skallen av sig bara för att hon har ett "men-är-du-dum-i-huvudet-din-jävla-fitta-klart-som-fan-att-jag-inte-har-städat-toaletten-för-jag-har-ont-i-armarna" ton. 

/ m


Min doggy is the sweetest doggy


Min puppy har fått sig en myskudde som hon brukar ligga och kramas med. Ibland får hon dock för sig att tortera den..



 


Nu har jag dock tänkt att krypa ner i sängen och förbereda mig för ännu en skoldag.
Goodnight!

/ Micka


Migrationsverket...


... jag spottar er i ansiktet. Jag undrar hur det skulle kännas för dom om deras vänner blev utvisade? Eller nej ursäkta, det hade varit no big deal eftersom dom genast skulle säga ja till att de skulle få stanna i sverige.

I'm gonna fight for the right.... Nått borde ju kunna göras..

"De ska avvisas, och det går inte att överklaga. Nya skäl ska komma till för att deras ärende ska kunna prövas igen."

http://vk.se/Article.jsp?article=218189


/ m


Jag är så jävla ovärd ibland


Behövde lite paus från städandet. Hur fan lyckas man spara skit sen man gick i 7an? Än så länge är jag på min fjärde påse med sopor. Jag har kastat så mycket att ena byrån är alldeles tom...


/ Mickan


Maffian, nästa?


Min näsa tog lite stryk idag. Vi spelade Laser Dome på Megazone och busig (?) som jag var omgång två hukade jag mig lite väl långt ner OCH SMÄCK, så sprang jag rakt in i Isidors vapen så att näsblod började droppa. (Vi stod bakom varsitt hörn och skulle anfalla varandra) Som tur är tycks ingenting vara brutet, men ena halvan av näsan är lite väl svälld och öm. Men allt ska testas på. Med lite tur så kommer jag att få en sexig fläskläpp lagom tills imorgon, låter väl intressant?

Hm, ja , eventuellt kanske det blir lite bloggbyte nu snart för mig och Mikaela, hur spännande som helst;P innebär antagligen flera läsare dessutom! Lovely!

Imorgon bild och form från 8.30 till 17.30, jag kommer att va alldeles slutkörd! Men nu en snabbdusch och sedan simpsons (alternativt top model, vi får se vilket som lockar mest!)

Puss o hej
/H


Yttrandefrihet


Är det bara jag som är less på pundarhoror som tror att dom är coola när dom tänder en spliff? In the long run it doesn't work. När man väl sitter i skiten så vill man bara ta sig ur, och då är det verkligen inte lika coolt längre.

Jaja, nu ska jag vara hurtig och städa.. och Dylan i högtalarna ska hålla mig sällskap.

/ Mikaela


GTA vs. Desperat hemmafru?


Har fått låna Desperate Housewives utav Hanna. Satt och lirade det igår. Kändes konstigt att sitta och spela. Jag brukar aldrig göra det nämligen. Jag satt där som världens nörd i flera timmar och gjorde mina desperata uppdrag och fascinerades av spelets magiska kraft. Min karl föreslog att vi skulle ha ett "lan" när han fått sin andra dator. Han ska spela GTA där man kör runt bil och dödar personer, medans jag ska sitta och spela desperat hemmafru där jag ska göra uppdrag och snoka runt på mina grannar. Perfect combination?

/ Mickizzz


Trötta på att stå i skuggan?


Ännu än dödsskjutning i en skola i mitt hemland. Man blir bara trött på allt elände. Hur länge tar det innan det drabbar någon man känner? Hur länge dröjer det tills det sker här i Sverige?

Varför gör man detta? Är det för att världen ska få veta var Finland ligger på kartan, för ärligt talat, det är inte många som vet det. Är dessa galna gärningsmän trötta att all nordisk uppmärksamhet dras mot det stora och vackra grannlandet Sverige? Eller det andra grannlandet Ryssland som plågas av fattigdom? Vill de att Finland också ska bli berömt för någonting? Men ärligt talat, att det sker en massa onödiga mord är galet! Jag blir ledsen inombords! Det drabbar alla runtomkring en. Och dessa galningar borde fatta att de ska söka hjälp, för de är uppenbart helt störda i huvudet. Och det fegaste av allt är när de till slut tar sitt eget liv för att fly från vad de gjort! De är vidriga arslen och fega kräk! De tänker inte på hur stor sorg som drabbar alla anhöriga, eller på den sorg som drabbar hela Finland. Finland har redan upplevt smärta och borde slippa den nu. Alla som gör, planerar eller ens tänker tanken på att göra något sådant här skall landsförvisas och sättas ner på antarktis. Nej, jag blir bara arg!

/H


jäääätte intressant att veta


Idag försov jag mig. Det var värt. Vad som är mindre värt är att jag börjar 08.30 imorgon när jag egentligen ska börja 09.35. Det suger väl sjukligt hårt snarare. Förtillfället sitter min karl i sängen, jag har placerat mitt ass här. Om jag och hanna ska satsa på nästa blondinkissie behöver vi fan uppdatera oftare.

Förövrigt så säger jag tack till jempa för en god sub och en trevlig kväll. Nu ska jag joina min man i sängen och dricka kokkos te. Hejs!

/ Mikaela


Billig sushi


Håller just nu på att tina sushi. (3-4 timmar) Eftersom den goda färska varianten såklart var slut så köpte jag den nerfrysta istället. Ärligt talat ser det riktigt vidrigt ut men men.. Vad gör man inte när man har sushi-cravings?

/H


...Och förresten...


... Vi har fortfarande inte fått veta vems leg man ska hump för att hamna på mest aktiva blajlistan. Just so you know!
/H


Man blir så insiktsfull!


..eller heter det isnstinktfull? Eller kanske bara full?

Grejen är den, man blir så Någonting-full av att dricka vin! Jag borde inte göra det, men hallå! Jag dricker och jag blir så någontingfull
så det inte är sant!

Jag förtjänar att bli känd, en insikt jag kommit till i detta stadie!

ÄLSKA VIN!

Men alltså, hur patetiskt e det på en skala o dricka i sin ensamhet, med min älskade katt som det enda sällskapet
? Hm, alkisvarning? Javisst! Just nu är ja bara spyfärdig. Gaah! Men men, snart kommer min snygging hem, och på tisdag har vi faktiskt varit förlovade i 2 år!! Tiden går föör fort!:P


//H


Men sug av mig om du har något att säga


När jag tänker efter så ligger jag efter i en del skolarbeten.... jag har ingen ork. What to do? Jag orkar fan inte räkna matte, läsa om filosofer, göra en intervju med en "gammal" person and so on. Jag spyr på skolan. Jag är en rebel.

/ Mikaela


Baby apple, I'm sorry, I've got to say goodbye




/ Mikaela


There's 52 ways to murder anyone


Misfits - Saturday night 

 
 
/ Mikaela


computer & me


Well whatever... Ikväll är det du och jag datorn, bara du och jag. (Om jag nu inte bestämmer mig för att rymma iväg någonstans)














/ Mikaela


Jag behöver en spark i arslet



/ Mikaela


Livet är för kort för att vara bitter


Jag stör mig på folk som inte har tagit fram pengarna i förväg när dom står i kö. Man blippar in grejerna och säger priset. Personen tar då sakta fram sin plånbok ur väskan, börjar sakta rota runt bland små mynten och tar upp krona för krona. Redan då har kiosken hunnit fyllas på med ytterligare folk. Man står där och stampar med foten medans stressen sakta kryper fram. Det enda man tänker är: MEN TA FRAM PENGARNA DÅ FÖR HELVETE!? med ett leende på läpparna. Sen får man dom där jävla små mynten och det enda man tänker är: Grattis...

Det är ungefär lika frustrerande som att stå i kön själv. Det enda man vill är att klubba ner personen framför sig som är världens segfitta..

/ Mikaela


Det är inte jag som är tråkig, det är ni.


Jag hade gärnat avslöjat hur många besökaren vi har men det är för pinsamt för att berätta. Så det är lugnt Haaaniiee. ;)

Jobbade häcken av mig i kiosken idag. Det var nog länge sen det var en sådan rush. Tänkte dra till Hanna och våldgästa henne efteråt. Men det visade sig att jag skulle vara tvungen att vänta 50 jävla minuter på bussen. Så det slutade med att jag tog min buss hem istället. Då behövde jag bara vänta 5 ynka minuter.

Nu funderar jag på att vara tråkig nog att städa denna lördagkväll. Min man är nämligen och super skallen av sig och jag orkar inte vara med. Jag spenderar hellre min lördag till att vara tråkig... och bygga upp mina nya förvaringslådor från IKEA.

/ Mikaela


OKej jag ljög


Inte 30 dagligen, utan lite mindre. (Schh, Keela, don't tell!:D)
/H


Läser bloggar av sk. blondiner..


Vet ni (alla 30 dagliga läsare) Kissie är inte snygg.  Och hon blir inte snyggare ju fler gånger hon skriver: "Jag e snygg" (Det funkar bara för mig)
Blondinbella shoppar hejvilt. Så ovanligt. Blablabla
Kenza skriver om en hund och Tokio blabla jag vet inte vad
Och här sitterja ajg falleri fallera som en addict och kan inte sluta läsa deras löjliga blablabla. (Förutom Kenzas mest boring blog ever) Men Nu ska jag inte smutskasta dessa otroligt framgångsrika tjejer, Nej nej, de är verkligen duktiga. Men jag förstår inte vad som hela grejen går ut på. Varför läser jag som en addict när jag inte ens tycker det är speciellt intressant?


Lätt jag ska göra en sång om bloggkändisar. Synd bara att jag inte kan inkludera mig själv till den skaran. OH, the irony..




Trallalla

/H



Thong, thong, thong


Förövrigt, H&M har haft 5-packs stringtrosor. Nu har dom bara 3-pack!? Det kanske var slut? Drog nämligen med mig Hanna och hennes karl idag för att shoppa thooongs. Men jag vill ha 5-pack... inte 3-pack. Får kolla senare..

Nu - dusch och sen buss till min man för att spendera natten där. Tjohejs!

/ Mikaela


Strö lite strössel på mig


Igår gjorde jag och jonathan fint i hans rum. Vi hängde upp gardiner så att det delade in rummet i "datorhörnan" and the magic bed. Blev riktigt mysigt! Och idag så drog jag till skolan klockan 10.30 när jag egentligen började 12.30. Men jag var tvungen att jobba ikapp i formen. Sen hade vi en föreläsning och den sööög. Jag vill aldrig bli en konstnär på heltid...

Jag var även och pantade pantburkar idag. Min baby tycker att pantburkar är överskattat. Jag säger tvärtemot. Det är UNDERskattat. Yes yes, perfect I say. Man får pengar utan att behöva jobba för det.

/ Mikaela aka Keeela



Dagens i tråkform


Den här gången var det Hanna som stannade hemma. Jag tog nämligen mig friheten att vara ledig igår. Men det vara bara pågrund av nerooo zerooo sleep osv. Pallrade mig till skolan idag iallafall. Efteråt så shoppade jag mig en ny concealer från makeupstore samt en foundation från maybelline. Och nu när jag kom hem målade jag mina naglar röda med ett nagellack som tyvärr var för gammalt och segt. Blir att införskaffa mig lite nya roliga färger senare.

Nåja, ska göra mig middag snart. Vet inte vad bara... Så tråkigt att äta när man är själv hemma, brukar bara bli något lätt som mackor. Sen tänkte jag vara hurtig och panta burkar. 

Förövrigt: DKNY - Delicious Night 

/ Mikaela


Lite extra ledigt.


Blev lite "sjuk" idag lagom till sista lektionen. Tyvärr var informationen stängd, så jag kommer att få olovlig frånvaro..:P

/H


Keela, where are you?


Sitter i skolan, vi är lediga från historian för att "räkna matte på egen hand" Ingen gör det iallafall...  Vet ej var Mikaela är... 


//H


Helgens bravader vs. Industri Royal


Ja min helg har varit fullt upp! Fredagen blev till att göra stan osäker med diverse människor. Jag bakade även muffins till min karl. Hade egentligen tänkt göra en romantisk middag för två, men han var inte hungrig... Och igår så jobbade jag från 11.00 till 19.00. For därefter till min baby och sen for vi till ålidhems festivalen. Industri Royal var där och dom var ruskigt bra. Synd bara att det var lite folk där.

http://www.industriroyal.com/ Location, location, location...

  

/ Mikaela


Inget mys med Mikaela:D



Tyvärr hade Mikaela fullt upp ikväll, trots att jag lockade med vin:P Jag borde utöka min vän-krets lite mer, hoppas några av mina få vänner i Finland kan flytta hit så jag har fler att bjuda på casual lördagsblah!:D Jajja:P Puss puss, nu ska jag bli full:D

//Hanna




Mikaelak:D


Tillägnat alla bakfulla människor.


..Cuz I'm not one of you!

Nej, men det blev lite vin igår. Samt att jag och min pojkvän lyxade till det rejält, med SkinkFilé, potatis och gräddig kantarellsås med vitvin...! Godaste vi ätit på länge! Men just nu väntar vi bara på att det ska bli löning igen. Vi lever lite konstigt, när vi har mycket pengar lever vi sparsamt och tänker typ på vad allt kostar, men när vi har lite pengar kvar lyxar vi till det rejält! Hmm.. Jaja, till efterrätt bakade vi en urgod chokladkaka, bakad med 1.2 promille i kroppen..:) Vi är alldeles för lättpåverkade! HEMSKT!

   



//H


Gårdagens


Ja inte fan var det kul på våran friluftsdag igår. Men här kommer det lite pics.

   

  


/ Mikaela


...och ifall man suger på att rita....


...Kan man alltid låtsas som om man kan japanska, och klottra ner ett skisspapper med kalligrafi.... Tänk vad mycket spännande man kan göra en lame tisdag...


//H


Sushi for me and you


Hej hej, idag har Filippa varit här, vi har spelat xbox, fikat och ätit sushi! Samt att jag har lockat hennes hår med min fina nya locktång, blev hur snyggt som helst!!=)


Smarrigt!

Filippa posar med vår middag! Är hon inte lite lik Charlotte i SAC?:)

Sushi är så vackert!! MUMS!


//Hanna


Me and myself


Ny slingat hår och min nya myströja. Syns inget typ men det syns mer in reeeal life. Men hade tänkt gå ner och dricka lite grönt te och sedan hoppa in i sängen nu. Goodnightii!




















   / Mikaela


Punktera mina lungor


Idag blev det en cykeltur till myrorna med min syster. Fyndade en tröja och en väska. Helt lovely! Cykelturen hem sög däremot eftersom att jag råkade få punktering utav en jävla hårnål... Vad är oddsen?

Morgondagen känns inte lockande eftersom jag måste dra till jävla Bettnässand och bygga skulpturer med alla bild&formaren. Jag sitter hellre på min röv framför en skolbänk istället för att dra dit. Nåja, har tänkt att färga mitt hår med Dylan i högtalarna nu.
Tjohejs!

/ Mikaela



Nähä ingen jävla idol


Idol?! Var det ingen idol idag!? Fuck.. Jag som trodde det var måndag-torsdag... Men tydligen var det bara onsdag och torsdag. Jaja.. Då får jag väl hitta något annat att se på medans jag äter min jävla banan och mina mackor.

/ Mikaela


Ät fett och socker tills du spyr


Har tänkt gå ner och göra mig miiiiDaaaaAg. Måste göra det innan idol. Det finns nämligen hopp för svenskarna, och om inte Lars Eriksson vinner så kommer jag säga upp mitt svenska medborgarskap. Han är mitt hallelujaaah moment ever inom svenska idol, så det så. För ni måste ju erkänna att svenska idol suger jämfört med typ usa? Men iallafall, Lars Eriksson! Hoppas bara att karln slår mig med storm resten av programmet... Men nu - foodtime!

/ Mikaela



Dylan dylan dylan


Bob Dylan - Man of constant sorrow



/ Mikaela


Girls will be girls


Tack Hanna, jag lyckades se förjävlig ut på bilderna du la upp men sure!

Kändes som världens längsta dag idag (även fast vi fick sluta 15 minuter tidigare från filosofin.) Som var dagens tråkigaste lektion. Satt och drygade med alex som kom och våldgästade oss. Och den där djupa filmen som våran lärare hade slagit igång hördes som ett enda blaaah blaaah blaaaaaaah. Minns jag något? Svar: nej.

Det enda som hade satt sina spår var en penis som jag fick ritad på min arm...




Mina nya honeys som jag köpte för 200:-

/ Mikaela


Mer Bilder










/H


Gårdagen..



Hade casual vinkvälligår hemma hos mig efter att Mikaela bjudit över sig själv:D Hon hade med sig vin och öl och jag hade gjort lasagne, typ enklaste och godaste maten man kan göra själv snabbt.Iallafall hade hon, jag och min pojkvän väldigt trevligt med allmänt snack och xboxen:D 







Mikaela vill äta:D

Casual lördag var det, hade glömt att sminka mig:)

Mikaela spöar mig i DOA 4, trots att det är jag som e DOA kungen!:) (Nybörjartur?:P)




Iallafall, såklart tog fryckerna slut väldigt fort och snart hade mina och min mans cigaretter tagit slut. Så vi kom med den lysande idéen, VI GÅR TILL STATOIL!!! Jag trodde att det var jättenära, men icke. Vi gick ut ungefär 23 och tjugo i tolv hade vi fortfarande inte sett något statoil över huvudtaget. Då sprang jag för allt jag var värd, medan Mikaela och min pojkvän sakta gick efter. Och jag hade helt plötsligt världens kondition,  jag sprang som aldrig förr! Iallafall köpte jag ett sixpack, ett paket cig och vatten:P Sedan kom De två eftersläntrarna, som tydligen också börjat jogga småningom:)

Jah, nu e jag törstig, och ikväll ska jag och min kille på Bio, Wall-e, som Mikaela var på i fredas. I hope it's good. (Bättre än Batman kommer ingen film någonsin att bli, men bra kan den ju iallafall få va)

Jaja, ska lägga in flera bilder sen. Puss

//H


Wanna look gorgeous?



Denna underbara sak köpte jag igår för endast 250 spänn! Finns sju olika funktioner, Lovely!

//H


Vinkväll


Hade mysig kväll tillsammans med Mikaela här hemma igår:) riktigt kul faktiskt! Bilder kommer senare.

//Hanna


Got wasted.


Hm, jag blev packad igår, but that wasn't my intention. Vi bara satt och myste framför en film, men helt plötsligt var koskenkorva-margarihtas och salmiakshotten slut och rummet snurrade framför mig. Fick ett meddelande och ansträngde mig verkligen att stava rätt. Jag lyckades. Så ursäkta Mikaela ifall jag verkade dryg igår, men jag slocknade helt enkelt på sängen:D

Hm, tänk om livet vore en film? Isåfall skulle Någon plinga på dörren nu och upptäka mig i mjukisbrallor och fläckad t-shirt, och jag skulle skämmas och skrika till.
Lyckligtvis finns det tre bra orsaker för detta att inte hända:
1) vi har porttelefon och kan välja vem man vill släppa in
2) Livet är inte en film
3) Jag skulle inte skämmas fasten jag så stod där i bara handuk.



Jaja, duschen nu.
//Hanna


B&J, släng dig i väggen..


We love Hägen Dazs!:) choc choc chip!! Hur ljuvligt som helst och perfekt att dela på två=D



VIktigt att cutta paketet precis på mitten! (ignorera mina fula naglar!)

Mikaela posar med fina paketet:D


A sushi place near you.


Läste just att det ska öppnas en SUSHIrestaurang här i Umeå oktober 2008!!! JAG ÄR LYCKLIG!!!<3<3<3

//Hanna


Kjolar som vajar i vinden...


Halå! var ett bra tag sedan nu, men har varit fullt upp med flytten, nya katten m.m. Jag har tyvärr inga kuliga bilder heller, men de kommer senare, I promise!

Har äntligen börjat röja i walk in closet (nej jag kommer aldrig att sluta tjata om den!) och isåg att jag inte har speciellt många kjolar! Jag vet att det snart är vinter, men jag behöver verkligen fler kjolar, cuz it's so hot!

För övrigt älskar jag vårt nya hem, och nästa löning kommer det att bli ännu bättre,när vi har råd med nya gardiner bland annat!:D Tandblekning är också en grej som jag kommer att spendera pengar på den 25, den billiga budget-varianten från Åhlens that is..! Nu ska jag iallafall äta lite! tjoho!

//Hanna


All broken beauty


Vi hade klassfoto på skolan idag. Jag ville inte stressa så tänkte ta bussen som gick lite tidigare. Men min schema-lagda morgon blev inte som jag tänkt så missade den. Hann dock ta den senare bussen. Tyvärr så dog bussen på vägen. Ungefär 7 minuter senare rullade den iväg, som tur var. Och jag hann precis.

/ Mikaela



Bakterier härjar fritt


Ja hej! Ett tag sen. Har tyvärr blivit sjuk så har inte orkat lyfta mitt ass upp ur sängen för att blogga. Kände dock för att ta mig ur huset idag så jag sprang och köpte en tidning och halstabletter. Perfect I say. Har iallafall tänkt lägga mig i sängen och mysa nu. Får hoppas att min karl kommer förbi sen ikväll och pussar på mig efter att han slutat jobbat. Det är synd om mig ju. Well, Talk to you later!




/ Mikaela


Den ultimata flytten!


Är ganska slutkörd. Har iallafall fått hit de viktigaste grejerna:P har även ÄNTLIGEN fått en soffa, en underbar svart hörnsoffa för endast 500 spänn! Skola imorgon, samt att vi ska hämta vår misse. Har en del smågrejer att köpa nytt av, men det fixar sig med tiden! Min walk in closet lär bli "klar" under helgen, måste ha fler galgar!! Vi har för övrigt antagligen den vackraste utsikten i hela universum:P Eller tja, nästan iallafall=)

En del saker är inte ens uppspikade än, men det hinner man med. Det som kommer att ta mest tid är alla de små små sakerna som just nu är nerpackade i 212095 lådor! Nå väl, nu ska jag avsluta. Mer kommer sen!

//Hanna

Copyright © projectf.blogg.se
RSS 2.0