en drink for the old times


Eller whatever.. Den här dagen har varit hur dyr som helst... Iallafall, kom nyss hem från stan, var inne på pipes och det var jättemysigt!!

Åt sushi idag från nya stället och det var den absolut godaste ever!! dock blev mn
an inte spec. mätt men MUMS!!!



gaaah.. ska kolla film nu o spela poker sen!! pusss

/H


Porr


Köpte en slitztidning idag, till mitt skolprojekt, som ska handla om porr. Jag undrar hur läraren kommer att reagera. Jaja.... Slitz är en ganska kul tidning, jag undrar om någon som jobbar där har någon specifik utbildning, eller om de bara sitter och tramsar? Deras artiklar är så enkla på något sätt, men underhållande ändå... Undrar om man får sommarjobba där? skulle ju va ganska speciellt...hmmmm....
hursomhelst...

Tvättid idag, håller på för fullt och imorgon blir det en liten tjejkväll. Det är rätt stökigt här men med lite tur så är min älskling pigg och på städhumör imorgon=)

/H


Provsmak


Det trycker på som en tumör bakom mina ögon. Dags att
satsa i maratonloppet eller så förlorar vi hela tävlingen.

Fuck.
Fuck. Fuck.
And now I will lay down and die.

Puss.

/ M


I slap myself in the face


Varför i helvete ska jag få ångest för det som varit för länge sen? 

Well fuck it. Jag håller på att tvätta (duktig som jag är.) Sen har jag även börjat skriva på min recension som ska vara inne nästa vecka. Nu måste jag bara läsa ut min engelska bok.... ett par hundra sidor kvar... och min svenska bok, drygt hälften kvar... och sen måste jag påbörja tre bilder till kulturhistorian...

Tack, jag tror att jag ska lägga mig i ide, för att jag är så jävla less att jag vill spy.

Negativitet, negativitet... it feeds my brain.


/ M


Eländen på eländen...


På båten just nu. Vi har bara haft otur hela helgen, och nu har vi ingen bil längre... Ska ta bussen till sthlm, tunnelbanan till arlanda och sen flyget hem igen. STRESS!!
Synden straffar sig själv kanske? Man ska inte skolka,.... om jag hade trott på Karma så skulle vi nog ha gjort något förfärligt för att förtjäna de hemskheter som drabbat oss hela helgen.. grrr....

/H


Det var då en jävla kyla


Jenni ringde och väckte mig halv 12. Johan hade bråttom iväg så jag tvingades göra mig i ordning på tio jävla minuter eftersom han bara skulle på kärnan och köpa cigg och därefter hämta upp mig. Jag lyckades hinna precis, sen sprang jag ut. Det var kallt. Sjukt jävla kallt. Och värre blev det när vi tvingades stå ute medans lill Nikki sprang och jagade bollar... Den söta lilla krabaten... Men trevligt var det! Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen trippa över till min karl och käka och därefter blir det en kväll med Jenni, Johan, Sussi och resten återstår att  se. Hejsi!

/ M



Scream


Justja, jag såg en riktigt snygg väggklocka med Misfits på Åhlens. Tror att jag ska slå till på tisdag då jag fått min lön. Jag är  nämligen fattig för tillfället..

Sen tror jag att jag ska sluta blogga någon gång framöver. Har tyvärr råkat förlora intresset för detta just nu.

/ M


I cry my eyes out


Ååå det är så synd om mig, buuhu.
Jag råkade faktiskt HYVLA bort en fet köttbit under min tumme.

R.I.P

/ M



Laughing my brain out


Hanna har rymt iväg till Åland. Busigt I say.
Och jag har kirrat en tröja på Rut m.fl.



/ Mickis



She's a rainbow


Lost in confusion so stop fuck with my head.




/ M


my head still hurts


Jag har valt att ta hand om 9orna som kommer och kollar på bild och form programet denna vecka. Varför i helvete valde jag det? Jag missar ju mina sovmornar?!??!

/ M


Nussekudden


Av någon anledning ploppade ordet nussekudde upp i min hjärna och jag började fundera: varifrån kom uttrycket nussekudde? (en myskudde/favoritkudde enligt mig) Så jag var tvungen att googla på det. Och där var det: Det var ju en av mina favoritböcker när jag var liten! Jag älskade den boken jättemycket! och mönstret på kudden; vit med gula prickar! Åh, vad den var underbar!=) jag måste låna den någon gång och åka tillbaka till barndomen.


Historieskrivningen går sakta framåt. Jag har 1½ uppgift kvar att skriva... pust!

/H


Dagens sanning


Har suttit och finurlat på historie hemprovet som ska lämnas in i morgon. Jag kan bokstavligt talat säga att jag har lust att stoppa nålar i ögonen på mig själv när jag tvingas bläddra igenom sida efter sida med all denna text, som tyvärr, kommer in genom ett öra och ut genom ett annat. Jag försöker verkligen men jag knaprar skit i mitt huvud så det går inte in mer.

Jag får huvudvärk.

/ Mickis


Svårt att komma igång..


Försöker skriva klart uppgiften i historia, men det går lite segt.. Började redan igår, men jag lider av skrivkramp.. Gaaahh..

/H


Den dyra månaden som följer


Julklappar, Gears of war 2, Saw 5, James Bond QoS, Max Payne är bara några av de saker som vi vill ha råd med i december... Gah..!


/H


Twisted dreams


Alltså, mina drömmar är nog de mest förvridna som finns. Läskigt.

/H


LYCKA


<3<3<3<3<3

/H


Fettet ska bort!


Jag började på ett ant-fett mission i förrgår; det går ut på att jag under 14 dagar ska köra minst 45 situps resp. 45 ryggups varje dag och ta kort av magen varje dag för att se om jag ser någon skillnad. "Man ser nog inte resultat på 14 dagar" har den spontana reaktionen jag fått från ALLA varit, men, ifall det inte syns då kör jag en hel månad istället. Enkelt!

Och för övrigt är detta första inlägget på länge, men Hurricanar ingenting alls=)

/H


Så ägd!


Idag blev vi väldigt tillfredställda på engelskalektionen när irritationsmoment nr.1 äntligen blev tillsagd av läraren..

Hurricane, I simply say, hurricane.



/the H


Hipp hipp Horraaaa


:D til "PHILLIE" som äntligen fyller 17 idag!=) hahah, vi ska snart bege oss iväg på fika!

/H


Bloggtips från en nybliven glasögonorm!


Japp, idag har jag äntligen fått mina glasögon! Helt ovant att kunna se igen!!! fast på nära håll ser jag inte så mycket dock=D men det är inte poängen heller..

jaja, jag vill iallafall tipsa om min kusins väldigt komiska drömblogg: http://simonesdromblogg.blogg.se/
Okej , man kanske ska va lite insatt, men I liked it, och jag är ju en snygg blondin, så jag har alltid rätt!!

Äntligen helg igen, skönt, skönt.. Ska till PHILLIE imorgon på födelsedagsfika och jag har gjort ett sexigt kort (som förhoppningsvis kastas bort när jag inte ser det!) Och mitt hjärta ska också komma med så då kan vi ta BIL'N!

Jag ska bli engelskalärare (mina nya glasses gör att jag ser het ut!), och orsaken till detta är att jag spoilerade alla mina chanser att bli mattelärare. DAMN, varför orkade jag inte gå i skolan från första början? Men isf skulle jag ju inte träffat alla mysiga människor :) så I suppose att allt har sin mening.

Okej, jag ska verkligen sluta med att blanda in typ två engelska ord i varje mening, but it's so classy (och så låter det ju så mycket bättre!)

Oh well, TO THE XBOX!

/H


Huslig i huset


Hejhej och hej på dig. Sitter här med bajs i håret och ska snart gå och skölja ur skiten, jag hatar min ljusa utväxt. Har blivit mycket mys denna vecka, stan, kaffe, fika och annat mumsigt. Ikväll så blir det lugnt. Ska vara huslig och laga mat åt mig och min karl. Jag känner mig så vuxen. Drog nämligen på stan med Jenni, drack en latté, gick sedan på willys och handlade saker som: Bearnesås, fläskfilé, chips, cola, hårfärg. Köpte även en ny BH från den nya affären Change som Hanna tipsat mig om. Peeerfect I say.

Trevlig helg!

/ M



Varför?


varför gör det så ont att älska någon?


/h


Pudelpälsjacka


Eller bäbä kanske? vet inte faktiskt men troligtvis är det får/lamm och inte en hundpäls jag numera struttar runt i.. Jeej, ledig imorgon. Härligt!=)

/H


JAG BLIR SÅ AAAAAAARGHHHH!!


Just det! jag blir så jävligt förbannat arg ibland på tröga personer!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR





/H- the bitterfitt


Kanske något att satsa på?




/ M


So what? I'm still a rockstar


Det kittlar i mitt huvud av trötthet. Mörkret börjar komma närmare och jag är så grå och bitter. Det slingrar sig som en snara och jag har lust att skrika och peka fingret medans jag klacksparkar någon på käften. Bitter, så bitter. Men allmänheten gör det inte bättre och jag behöver ta mig härifrån. Jaaag vill vaaaaara friiiii som en fåååågel...

Sen kommer jag tillbaka till verkligheten och inser att jag måste plugga till det där jävla omprovet imorgon. Double shoot gun indeed....


/ M


Det blev ett par från Vendela


Synen kollad och glasögonen beställda, gick väldigt fort! Hittade det perfekta glasögonparet från Vendela som verkligen passade bra, och med lite tur får jag dem redan på fredag! Diskat klart och så var det en man från hyresgäst föreningen här och ville att jag skulle bli medlem, och det blev jag, men vi får se vad inkomsttagaren säger när han kommer hem. Men det givk bra och ringa och säga upp medlemsskapet genast annas.

Orsaken till att jag gick med var för att jag läste i VK idag om att bostaden typ ska få rätt att höja hyrorna hur mycket som helst!! Det får inte ske!

Jaja. whatever.. Snart DESPERATE HOUSEWIVES!
I love it. Idag får jag verkligen, verkligen inte missa det.




//Honeeeeey


tisdag är den nya måndagen...


Det känns som om jag missat en massa viktiga tisdagar på sistone, lite som måndagssjukan sådär.. men det är ju faktiskt tisdag idag och inget annat... Hursomhelst, alla som har något behov av att veta varför jag var borta idag har redan fått veta antar jag, så nu är det bara att bita ihop.

Ska på synkoll snart så att jag kan införskaffa glasögon, sen måste allt här städas IGEN, för min kära Papaaaa kommer över ikväll!

Nej, måste fräscha till mig lite. Hejsvejs

/H


Skolan snart...


Stöööön jag kom på att jag inte har gjort filosofiuppgiften.. Fast det är nästa vecka den ska va klar.... Imorgon tror jag att det inte var någon filosofi.. Tur=)


Igår var vi på två fester, först Mikaelas, men tyvärr kände vi oss lite outsider först när vi kom dit, dels för att alla redan hade hållit på ett tag, dels för att vi inte kände någon. Så förlåt Mikaela ifall du blev besviken :(

¨Fest nr två var folk iallafall lite mer utklädda på, men jag kände mig trött och hängig så stannade ungefär en timme där med. Cider är inte gott att festa på, det är alldeles för sött :I


Jaja..


Undrar hur det går att gå och lägga sig tidigt ikväll, jag tror inte det kommer att gå bra..:/





//H


Fuck


Fyyyfan. Nu blir det städning haha. Housekeeper, anyone?

/ M


Det gör ont att vara man...


Ajajaaaaj! Visst, jag kommer antagligen att bli riktigt snygg ikväll som johnny depp, MEN att linda in sina boobies för att de ska se platta ut gör ont! GAAAH!! jag tror jag får strunta i den planen och köra utan.. pust..


/H


Äntligen Lööööördaag!


Har i princip inte gjort något annat en spelat FABLE 2 i veckan. I LOVE IT! Igår klarade jag ut det!! (Den ena versionen iallafall) Tvättade femtusen kilogram tvätt igår!! BLÄÄÄÄ vad jobbigt det var... Idag måste jag verkligen röja upp här inne. Philliiiiiiiie och Elllllllliiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee kommer ju hit så att vi kan förbereda oss för Mikaelas Halloweenfest!:D Jeeeeeej!

/H

Copyright © projectf.blogg.se
RSS 2.0